Om mig

Min baggrund

Jeg er født og opvokset på landet i Vestjylland. Jeg bærer den lokale dialekt fra Lemvigegnen med mig og bruger den af og til i min fortælling. Det gælder fx når jeg fortæller eventyr indsamlet af den berømte folkemindesamler, Evald Tang Kristensen, som har hentet mange folkeminder i Vestjylland.

Jeg har været gymnasielærer og undervist i dansk og fransk i 35 år. I min danskundervisning har jeg altid været optaget af de gode fortællinger. Det førte til at jeg blev medlem af Ry Fortællekreds i 2002 og har været det lige siden. Jeg har deltaget i fortællekurser hos Helle Arnfred, Katrine Faber og Vigga Bro. I 2010 tog jeg et tremåneders fortællekursus på International School of Storytelling i Sydengland.

I efteråret 2011 startede jeg sammen med Lene Skovhus Haunstrup en fortællecafé i Aarhus. Den kan opleves en gang om måneden på Fairbar, Klostertorv 6. Se mere på hjemmesiden.

Jeg er i bestyrelsen for Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg. Se mere her.

Et par gange om året arrangerer jeg dagligstuefortællinger hjemme i min stue. Følg med på Fortællere i Østjylland Facebook eller på hjemmesiden.